Yurt dışına giden tırın dorsesine saklanan 4 düzensiz göçmen öldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yurt dışına giden tırın dorsesine saklanan 4 düzensiz göçmen öldü

GÜNDEM Haberleri

Yunanistan'a giden bir tır şoförü, Edirne'ye geldiğinde dorseden sesler geldiğini duydu. Aracını park eden şahıs, dorseyi açtığında düzensiz göçmenlerle karşılaştı. Sağlık ekipleri, göçmenlerden 2'sinin öldüğünü belirledi. Hastaneye kaldırılan diğer 2 kişi de kurtarılamadı.

İzmir'den Yunanistan'ın Selanik kentine yük taşıyan M.B, Edirne'deki İpsala Tır Parkına geldiğinde dorseden sesler geldiğini duydu. Bunun üzerine dorseyi açan sürücü, içeride 4 erkek düzensiz göçmenin hareketsiz yattığını gördü. Sürücünün ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OKSİJENSLİKTEN CAN VERDİLER

Bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, düzensiz göçmenlerden 2'sinin hayatını kaybettiğini belirledi. Keşan ve İpsala devlet hastanelerine kaldırılan diğer 2 düzensiz göçmen de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

"GÖÇMENLERDEN HABERİM YOK"

Tırın sürücüsünün emniyetteki ifadesinde, son olarak Gelibolu'da mola verdiğini, göçmenlerin burada dorseye binmiş olabileceklerini söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...