Yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ'cü yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ'cü yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Ankara 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nde silahlı terör örgütü üyeliğinden yargılaması devam eden şüpheli ve kaçmaya çalıştığı aracın sürücüsü Tekirdağ'da yakalandı.

Ankara 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nde silahlı terör örgütü üyeliğinden yargılaması devam eden şüpheli ve kaçmaya çalıştığı aracın sürücüsü Tekirdağ'da yakalandı. Her iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YASADIŞI YOLLARLA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar sürüyor. Haklarında adli işlem yapılan, yargılaması devam eden ve terör örgütü üyeliğinden haklarında 'Aranıyor' kaydı bulunarak Tekirdağ güzergahı üzerinden yasa dışı yollardan ülke dışına çıkmaya çalışan şahıslar üzerine yapılan çalışmada, Ankara 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nde silahlı terör örgütü üyeliğinden yargılaması devam eden H.B. ve kaçmaya çalıştığı aracın sürücüsü H.K. yakalandı.

Her iki şüpheli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...