Zehir tacirlerine geçit yok! Bir mahalle didik didik arandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Zehir tacirlerine geçit yok! Bir mahalle didik didik arandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da ekipler düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir mahalleyi didik didik aradı. Çöp atmaya çıkan vatandaşların poşetlerinin içine kadar bakan ekipler baskında narkotik köpeği de kullandı.

Antalya'da Narkotik, Özel Harekat, TEM, KOM, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü'nün katıldığı uyuşturucu operasyonunda bir mahalle arandı. Ekipler evlerin içinden sokaklardaki vatandaşlara kadar bakılmadık yer bırakmadı.
İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Antalya’da polis, Özel Harekat'ın desteğiyle bir mahalleye uyuşturucu operasyonu düzenledi. Havadan da destek verilen operasyonda ekipler kapıları koçbaşı ile kırarak ikametgahlara girerken, evlerinden çöp atmaya çıkan şahısların çöp poşetleri dahi didik didik arandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik, Özel Harekat, TEM, KOM, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı 200’ü geçkin polisin katıldığı operasyonda ikametlere şok baskınlar düzenlendi.

Zehir tacirlerine geçit yok! Bir mahalle didik didik arandı

ÇÖP POŞETLERİ DAHİ ARANDI

Bina giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alınırken, Özel Harekat timleri kilitli olan kapıları koçbaşıyla kırarak içeri girdi. İkamet içerisindeki güvenliğin sağlanmasıyla adreslerde ‘Geeta’ isimli köpekle arama yapıldı. Operasyonda çöp atmaya çıkan şahısların çöp poşetleri de didik didik arandı. Havadan da kontrolün sağlandığı operasyon akşam saatlerine kadar devam etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...