Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe: 4 ton 600 kilo daha uyuşturucu madde ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, devam eden NARKOGÜÇ-38 Operasyonu kapsamında Van’da 4 Ton 600 Kg toz esrar daha ele geçirildiğini ve 1 Yabancı uyruklu zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

Türkiye'nin terör örgütlerine finansman sağlayan ve toplum sağlığına tehdit oluşturan uyuşturucuyla mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri neredeyse her gün düzenledikleri operasyonlarla zehir tacirlerine nefes aldırmıyor. Son olarak Van'da uyuşturucu satıcılarına yönelik harekete geçildi. 

4 TON 600 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

45 ilde devam eden Narkogüç-38 Operasyonu kapsamında Van'da 4 ton 400 kilogram toz esrar ele geçirildi, bir yabancı uyruklu zehir taciri yakalandı. 

Operasyon hakkında detayları paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi. 

"ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Bakan Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...