Zeytinburnu Sahili'nde yakıt taşıyan tanker karaya oturdu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Zeytinburnu Sahili’nde ‘Kadriye Ana’ isimli kimyasal tanker gemisi fırtına nedeniyle sürüklenerek karaya oturdu. İtfaiye ve Kıyı Emniyet ekipleri 11 kişilik mürettebatı kurtardı.

 İstanbul Kazlıçeşme sahilinde bir gemi karaya oturdu. "Kadriye Ana" isimli Türkiye bandıralı gemideki mürettebat mahsur kaldı. Gemidekileri kurtarmak için çalışma başlatıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, AFAD, itfaiye ve emniyet görevlilerinin çalışmaları sürüyor.

Zeytinburnu Sahili'nde yakıt taşıyan tanker karaya oturdu

11 KİŞİLİK MÜRETTEBAT KURTARILDI

İstanbul'da şiddetli rüzgar nedeniyle sürüklenerek karaya oturan tankerdeki 11 kişilik mürettebat, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarıldı. Mürettebatın ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, AFAD, itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla karayla gemi arasında kurulan düzenekle mahsur kalan 11 kişilik mürettebat kurtarıldı.

Olayda yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi.

"Kadriye Ana" isimli tankerin 1637 groston ağırlığında, 80 metre uzunluğunda, 11,5 metre genişliğinde olduğu ve 600 ton dizel yakıt taşıdığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...