Zeytinburnu'nda silahlı saldırı! Dükkana kurşun yağdırdılar: Ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Zeytinburnu'nda akşam saatlerinde sıcak dakikalar yaşandı. Motosikletli 2 şahıs tarafından bir giyim mağazasına düzenlenen saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Dükkana kurşun yağdırılan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde saat 18.00 sıralarında yaşanan olayda motosikletli iki saldırgan bir giyim mağazasına bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda dükkan sahibi Y.Y ve yeğeni N.Y yaralandı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 YARALI VAR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Y.Y ve yeğeni N.Y ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen N.Y'nin  hayatını kaybettiği Y.Y'nin ise tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Saldırı anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, motosikletli saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...