Arka Sokaklar Zeliş kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar Zeliş kimdir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Arka Sokaklar Zeliş karakteriyle tanıdığımız Yüsra Geyik son olarak Taş Kağıt Makas dizisiyle ekranlarda boy gösterecek. Peki, Arka Sokaklar dizisi ile tanınan Yüsra Geyik kimdir ve kaç yaşında?

Yüsra Geyik’in hayatı merak konusu oldu. Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş karakteriyle hafızlara kazınan Yüsra Geyik şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar ile tanıdığımız Yüsra Geyik, Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş olarak adeta dizide büyümüştü. Peki, Arka Sokaklar Zeliş kimdir? Yüsra Geyik kaç yaşında nereli? 

ARKA SOKAKLAR ZELİŞ KİMDİR?

Yüsra Geyik , 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. Yüsra Geyik, ilkokul 1. sınıfı Samsun’da okuduktan sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. İlkokul öğrenimine İstanbul Ataköy'deki 60. Yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda devam etti. Ardından tiyatro yaşamına adım attı. 

Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde eğitimini bitirip 13 yaşında iken kamera karşısına çıktı. İlk rolünü Hayat Bilgisi dizisinde üstlendi. Asıl tanındığı dizisi  ise Arka Sokaklar oldu. Uzun süre bu dizide rol alan Yüsra Geyik, Zeliş karakteri ile unutulmazlar arasına girdi. Arka Sokaklar’dan ayrıldıktan sonra Camdaki Kız dizisinde yer aldı. Ardından Show TV’de yayınlanan Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat verdi. Şimdilerde ise Kanal D'de yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...