Artemis Halı katılım endeksine uygun mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Artemis Halı katılım endeksine uygun mu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Artemis Halı halka arz katılım endeksine uygun mu, soruları hız kazandı. Artemis Halı talep toplama tarihleri, halka arz fiyatı, olası lot dağıtım sayıları, dağıtım şekli ve katılım endeksine uygun olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Artemis Halı hangi bankalarda var? Kaç lot verir? Katılım endeksine uygun mu? Halka arz fiyatı kaç TL? İşte Artemis Halı A.Ş. (ARTMS) halka arzı detayları.

Artemis Halı Halka Arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Artemis Halı kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, katılım endeksine uygun mu?" gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Artemis Halı halka arz özelliklerini sizler için derledik. 

ARTEMİS HALI KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Artemis Halı halka arzının aracı kurumu İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olarak belirlendi. Artemis Halı katılım endeksine uygun mu, soruları hız kazandı. Katılım endeksi, yatırımcıların halka arza olan ilgisini ve güvenini yansıtan önemli bir göstergedir.

Artemis Halı katılım endeksine uygun mu? - 1. Resim

Artemis Halı bugün borsada halka arz olacak ve katılım endeksine uygun olarak işlem görecek. Artemis Halı A.Ş. halka arzı için yayınlanan onaylı izahnamede geçen Borsa görüşüne göre şirket katılım endeksi kriterlerini sağlamaktadır.

ARTEMİS HALI HANGİ BANKALARDA VAR?

Artemis Halı A.Ş. halka arzı tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile yapılacağından, tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım yapmak mümkün olacak.

Artemis Halı katılım endeksine uygun mu? - 2. Resim

ARTEMİS HALI KAÇ LOT VERDİ?

Halka arz büyüklüğü 507 milyon TL olarak belirlenen şirket, toplamda 20 milyon lot dağıtımı yapacak. Halka arz fiyatı 25,35 TL olarak belirlenmiştir.ARTMS hisse kodu ile halka arz olan Artemis Halı'nın talep toplama işlemlerinin sona ermesiyle beraber borsada işlem görecek.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...