Bahar dizisinde Cihan Taşkeski karakterini Müfit Kayacan oynuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisinde Cihan Taşkeski karakterini  Müfit Kayacan oynuyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Usta oyuncu Müfit Kayacan Cihan Taşkeski karakteriyle Bahar dizisinde. Son günlerin en popüler dizilerinden biri olan Bahar dizisine dahil olan usta oyuncu Müfit Kayacan, Cihan Taşkeski karakterini oynayacak. Bahar dizisi Cihan Taşkeski kimdir, gerçek adı ne? Müfit Kayacan kimdir, kaç yaşında, hangi diziler rol aldı? İşte detaylar.

Müfit Kayacan'ın kim olduğuna dair detaylı bir araştırma sürüyor. Usta oyuncu Müfit Kayacan Cihan Taşkeski karakteriyle Bahar dizisinde yer alacak. Son günlerin en popüler dizilerinden biri olan Bahar dizisine dahil olan usta oyuncu Müfit Kayacan, Cihan Taşkeski karakterini canlandıracak . Müfit Kayacan kimdir? Müfit Kayacan kimdir, kaç yaşında, hangi diziler rol aldı?

MÜFİT KAYACAN KİMDİR?

Müfit Kayacan 17 Ocak 1959 tarihinde Antalya ilinin Kaş ilçesine bağlı Yeşilköy'de dünyaya geldi. Müfit Kayacan, Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunudur. Oyunculuk kariyerine adımını atan Kayacan, 1983 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın kurucularından biri olarak sahne hayatına başladı ve 25 yıl boyunca genel sanat yönetmenliği görevini üstlendi.

MÜFİT KAYACAN  HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Müfit Kayacan, 32 farklı oyunda rol aldı ve 25 oyun yönetti. Ayrıca, 10 yıl boyunca Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü.

Müfit Kayacan, sadece tiyatro sahnesinde değil, aynı zamanda sinema ve televizyon dünyasında da başarılı çalışmalara imza atmıştır. Rol aldığı "Kanlı Nigâr" oyunundaki "Abdi" karakteriyle 16. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "En İyi Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncu Ödülü"ne aday gösterilmiştir.

BAHAR'IN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bahar'ın 4. Bölüm fragmanında hastaneye, usta oyuncu Müfit Kayacan'ın canlandırdığı Cihan Taşkeski adında prestijli bir hasta getiriliyor. Cihan Taşkeski, Evren ve Timur'u karşı karşıya getirir. Cihan'ın gelişi Bahar için de yeni bir sınav olur.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...