Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bakırköy-Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak, sorusu hız kazandı. 8,4 kilometre uzunluğundaki Bakırköy-Kirazlı metro hattı güzergahı ve aktarma durakları merak konusu oldu. Peki, Bakırköy Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak? Kirazlı Bakırköy Metro kaç durak?

İstanbul'a bir metro hattı daha geliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Peki, Kirazlı Bakırköy metrosu ne zaman başlayacak? Bakırköy Kirazlı metro hattını kim yapıyor? Bakırköy metrosu ne zaman bitiyor? Tüm merak edilenler haberimizde.

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek - 1. Resim

BAKIRKÖY KİRAZLI METRO HATTI NE ZAMAN AÇILACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'ndaki çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Uraloğlu, yapım çalışmalarında sona geldiklerini ve hattın yakın zamanda açılacağını kaydetti.

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek - 2. Resim

KİRAZLI BAKIRKÖY METRO KAÇ DURAK?

 Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı, 8,4 kilometre uzunluğunda ve 8 istasyondan oluşuyor. Uraloğlu, metronun saatte 80 kilometre hızla hareket ederek günde 1 milyon yolcu taşıyacağını bildirdi.

Bakırköy  Bahçelievler  Kirazlı Metro Hattı, 8 İstasyondan oluşmaktadır. Bunlar; Bakırköy İdo, Özgürlük Meydanı, İncirli, Haznedar, İlkyuva, Yıldıztepe, Molla Gürani, Kirazlı...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek - 3. Resim

KİRAZLI BAKIRKÖY METROSU KAÇ DAKİKA?

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı Metrosuyla Bakırköy-Kirazlı arası 13,5 dakika olacak.

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek - 4. Resim

BAKIRKÖY KİRAZLI METRO HATTINI KİM YAPIYOR?

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmaları son aşamaya geldi. Bakırköy  Bahçelievler  Kirazlı Metro Hattı, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve yapımı Aga İnşaat tarafından üstlenilen Bakırköy – Bahçelievler - Kirazlı Metro Hattının tasarım işleri Prota tarafından yapılmaktadır

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı açılıyor! 8 istasyondan geçecek - 5. Resim

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...