Cumartesi PTT açık mı? PTT Kargo Cumartesi gelir mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumartesi PTT açık mı? PTT Kargo Cumartesi gelir mi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

PTT Cumartesi günleri açık oluyor mu, sorusu haftanın son iş gününde gündem oldu. Merkez PTT şubelerinin Cumartesi açık olup olmadığı merak ediliyor. PTT cumartesi açık mı, hafta sonu çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri 2024...

PTT Kargo Cumartesi gelir mi, sorusu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. PTT kargo Cumartesi açık mı? Kargolar Cumartesi günü saat kaça kadar açık? Detaylar haberimizde..

CUMARTESİ PTT AÇIK MI?

PTT ile kargo gönderimi ya da alımı yapan yurttaşlar PTT kargo PTT Cumartesi günleri açık oluyor mu, sorusuna cevap arıyor. PTT Kargo müdürlükleri Cumartesi günü açık olarak çalışmaktadır. Merkez PTT Şubeleri haricinde cumartesi ve pazar günleri tüm PTT şubeleri kapalıdır. PTT Kargo şubeleri hafta içi 08:30 ile 17:00 saatleri arasında çalışır. Şubelerin öğle tatili ise 12:30-13:30 saatleri arasındadır. 

Cumartesi PTT açık mı? PTT Kargo Cumartesi gelir mi? - 1. Resim

PTT KARGO CUMARTESİ GELİR Mİ?

PTT Kargo müdürlükleri Cumartesi günleri gelen kargoları dağıtıma çıkarmamaktadır dileyen yurttaşlar PTT kargo müdürlüklerine gidip kargolarını teslim alabilirler.

Cumartesi PTT açık mı? PTT Kargo Cumartesi gelir mi? - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...