Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, kaç yaşında?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Gelinler arasında kıyasıya yarış devam ederken Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, nereli, soruları hız kazandı. Kaynanası ile yaşadığı tartışma ile gündem olan Gelinim Mutfakta programının yeni gelini Şafak Akkuş hayatı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, nereli? Şafak Akkuş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, sorusu merak konusu oldu. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gelinim Mutfakta Şafak programa gelinlikle yaptığı girişle gündem olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, nereli? Şafak Akkuş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü puan durumu ve birincisi merak konusu olurken, diğer yandan Gelinim Mutfakta Şafak kimdir, soruları da internette sorgulanmaya başlandı. Gelinim Mutfakta yeni gelin Şafak Akkuş 26 yaşındave Aydın'da yaşıyor. Aslen Diyarbakırlı ve 6 aylık evli olan Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş, İç mekan tasarımcısı.

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA ARZU AKKUŞ KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Şafak'ın kaynanası Arzu Akkuş da programa yeni dahil oldu. Arzu Akkuş, 48 yaşında ve Fethiye'de yaşıyor. 30 yıllık evli olan Arzu Akkuş emeklidir. Aslen Kayserili olan Arzu Akkuş'un 1 gelini ve 2 çocuğu var.

Gelinim Mutfakta'tada Şafak Akkuş ve kayınvalidesi Arzu Akkuş'un nasıl performans sergileyeceği merak ediliyor. 

 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...