Instagram ve Facebook ne zaman açılacak, düzelecek? Bilgilerimiz çalınmış olabilir mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Instagram ve Facebook ne zaman açılacak, düzelecek? Bilgilerimiz çalınmış olabilir mi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Facebook ve Instagram ne zaman düzelecek ,sorusu hız kazandı. 5 Mart'ta yaşanan erişim probleminin ardından Instagram ve Facebook ekipleri sorunu çözmek için çalışıyor. Kullanıcılar yaşanan sorunun sebebini merakla bekliyorlar. Peki, Instagram ve Facebook ne zaman açılacak, düzelecek? 5 Mart 2024 Instagram Facebook neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Hesaplar mı çalındı? İşte yöntemi...

Meta çatısında bulunan Instagram, Facebook ve Threads'e bir süredir erişim sağlanamıyor. Milyonlarca kullanıcı bu platformlara erişmede problem yaşıyor. Peki, Instagram ve Facebook erişim sorunu ne zaman düzelecek? 5 Mart 2024 Instagram-Facebook neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Hesaplar mı çalındı?

INSTAGRAM VE FACEBOOK NE ZAMAN AÇILACAK, DÜZELECEK?

5 Mart 2024 tarihinde, Instagram ve Facebook platformları beklenmedik bir şekilde çöktü ve milyonlarca kullanıcı erişim sorunu yaşamaya başladı.

Kullanıcılar, Instagram ve Facebook’a giriş yapmaya çalıştıklarında hata mesajı alıyor. Ana sayfa yenilenemiyor ve içeriklere erişilemiyor. Sorun tüm dünyada yaşanırken Instagram ve Facebook ekipleri sorunu çözmek için çalışıyor. Sorunun ne zaman düzeleceğine dair resmi bir açıklama yok. Ekiplerin sorunu en kısa sürede çözmesi bekleniyor. Konuya dair uygulamaların resmi yöneticilerinden henüz bir açıklama gelmedi.

BİLGİLERİMİZ ÇALINMIŞ OLABİLİR Mİ?

Bu konu hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...