İzmir Urla'da helikopter kazası mı oldu? İzmir askeri helikopter kazasında yaralı var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İzmir'de helikopter kazası mı oldu, İzmir askeri helikopter kazası yaralı var mı sorularının cevapları araştırılıyor. İzmir Çiğli'den kalkan askeri helikopter acil iniş yaptı. İşte, detaylar...

İzmir'de helikopter kazası mı oldu, yaralı var mı? İzmir askeri helikopter kazası hakkında konular gündeme geldi. İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter, Urla ilçesine bağlı Bademler köyünde boş bir araziye zorunlu iniş yaptı. İşte, detaylar...

İZMİR'DE HELİKOPTER KAZASI MI OLDU?

İzmir Urla'da askeri helikopter düştü. İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden kalkan askeri helikopter, Urla ilçesine bağlı Bademler köyünde boş bir araziye zorunlu iniş yaptı. Helikopterde bulunan bir personelin yaralandığı öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada helikopterin arıza nedeniyle acil iniş yaptığı öğrenildi. 

İZMİR ASKERİ HELİKOPTER KAZASI YARALI VAR MI?

Urla kaymakamının yaptığı açıklamaya göre kazada bir personel yaralandı ve 2 kişinin de yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Yaralı personelin ise sağlık durumu iyi. Kazanın ardından acil iniş yapılan bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...