İzmir helikopter kazası SON DAKİKA! İzmir’de askeri helikopter düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İzmir helikopter kazası nerede oldu, helikopter düştü mü? | İzmir’in Urla ilçesinde bir askeri helikopterin düştüğü, bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi.

İzmir helikopter kazası son dakika bilgileri… İzmir’de bir askeri helikopter düştü.

İZMİR'DE ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ

İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan bir askeri helikopter Urla ilçesine Bağlı Bademler köyünde boş bir araziye zorunlu iniş yaptı. Helikopterdeki 1 personel yaralandı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi.

MSB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından (Çiğli/İzmir) kalkan bir adet helikopterimiz teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmıştır. Helikopterimizde hasar meydana gelmiştir. Olayda yaralanan bir personelimiz hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...