Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 2024 ücretsiz mi olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 2024 ücretsiz mi olacak?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem projesi hayata geçiyor. 26 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kullanıma açılacak olan Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 2024 ücretsiz mi olacak? Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem tramvay 2024 ücreti ne kadar?

Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem projesi 26 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. Vatandaşlar iSirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem tramvay 2024 ücreti ne kadar, sorusunu arama motorlarında sorguluyor. 26 Şubat'ta açılması beklenen Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistemi ücreti ne kadar olacak? T6 tramvay ücretsiz mi olacak?

SİRKECİ KAZLIÇEŞME TRAMVAYI 2024 ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

8 istasyondan oluşan tramvay hattı Sirkeci Kazlıçeşme tramvayının ücreti merak konusu oldu. Daha önceden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan dev raylı sistem projelerinin için bir süre ücretsiz kullanımı gerçekleşmişti. Bu gelişme ile birlikte vatandaşlar yarın açılacak olan Sirkeci Kazlıçeşme tramvayının bir süre için ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor.

Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem ücreti için henüz net bir açıklama yapılmadı. Tramvay hattının ücreti açılışın ardından önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ancak daha önceden  İstanbul Havalimanı Metrosu ve GAZİRAY bir süre vatandaşlara ücretsiz hizmet vermişti. Bu dev projenin de belirli süreler için ücretsiz hizmet vereceği konusu gündeme geldi. 

Sirkeci Kazlıçeşme bir süre ücretsiz olur mu, sorusunun cevabı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından netlik kazanacak. 

Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 2024 ücretsiz mi olacak? - 1. Resim

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...