Temmuz ayında emekli maaşlarına zam mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Temmuz ayında emekli maaşlarına  zam mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşları için temmuzda ek zam sinyali verdi. 'Maaşları yeniden masaya yatıracağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklileri sevindirecek haber gelecek mi? Emekli maaşları temmuzda artacak mı? Temmuz 2024'te emekliye zam var mı? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere 3 gün kala  emekli maaşları için temmuzda ek zam sinyali verdi. Bursa'da düzenlenen miting programında konuşan Erdoğan'dan emeklilere müjde gelecek mi? SSK emekli maaşı Temmuz'da ne kadar olacak, zam var mı? Detaylar haberimizde...

Temmuz ayında emekli maaşlarına  zam mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması - 1. Resim

EMEKLİLERE TEMMUZDA ZAM SİNYALİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da düzenlenen miting programında  ekonomi alanında önemli sinyaller verdi. Enflasyonun düşeceği söylemini yineledi.  Emekliler için de "Temmuzda emekli maaşlarını yeniden masaya yatıracağız." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonu Avrupa ve ABD'nin de kontrol altına almaya çalıştığına dikkat çekerek küçük esnafların prim gün sayısı için de çalıştıklarını belirtti. 

Temmuz ayında emekli maaşlarına  zam mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması - 2. Resim

ESNAFLARIN PRİM GÜN SAYISI

Erdoğan'ın açıklaması şöyle; "Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz."

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emekli Olmazdık28 Mart 2024 20:36

Çalışan'ın aldığı seyyanen 8.077TL, %49,25 artış gördüğünden 12.055TL'ye ulaştı. Çalışan ile emekli maaşları arasındaki eski ORAN'a dönülmesi için 01.01.2024'ten geçerli, emekliye seyyanen 12.055TL (ocak-şubat-mart faiziyle) verilmelidir. 01.07.2023'ten itibaren 6 aylık ödenmeyen toplam 48.462TL de faiziyle verilmelidir.

Sonraki Haber Yükleniyor...