Türkiye ittifakı nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye ittifakı nedir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye ittifakı nedir, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Özgür Özel'in 'Türkiye ittifakı' mesajı sonrasında Türkiye ittifakında kimler var, sorusu hız kazandı. Peki, Özgür Özel'in kastettiği Türkiye ittifakı nedir? Türkiye ittifakı kimle yapılacak? İşte detaylar.

Özgür Özel'den 'Türkiye İttifakı' vurgusu gündem olmaya devam ediyor. Özgür Özel bahsettiği Türkiye ittifakını tanımladı. Pek, Türkiye İttifakında kimler var, Özgür Özel'in kastettiği Türkiye ittifakı nedir? Tüm merak edilenler haberimizde. 

TÜRKİYE İTTİFAKI NEDİR?

CHP lideri Özgür Özel'in Türkiye İttifakı’ndan bahsetmesi sonrası tüm dikkatler bir anda Türkiye ittifakına çevrildi. Özel, ittifakın gücünü yerel seçimlerde dengelemek için yerelde güçlü bir ittifak gerektiğini, o ittifakın adının da "Türkiye ittifakı" olduğunu söyledi. Herkesi Türkiye ittifakına davet eden Özel, "Türkiye ittifakında elbette sosyal demokratlar var ama yalnız değiliz. Türkiye ittifakında milliyetçi demokratlar var. Yakasında güneş olan, gözünde güneş parlayan iyi insanlar var." dedi.

TÜRKİYE İTTİFAKINDA KİMLER VAR?

Özgür Özel, ayrıca önceki seçimlerde CHP listelerinde yer alan, ittifak yaptıkları bütün ortaklarının seçmenlerinden destek istedi.

Özel ayrıca "Bizim bir prensibimiz var. Eski dosttan düşman olmaz. Dün birlikte olduklarımıza bugün kötü söz söylemeyiz. Eski ittifak ortaklarımızı hain ilan etmeyiz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...