3 günde 5 kilo vermek garanti… Fazlalıklar bir çırpıda gidiyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
3 günde 5 kilo vermek garanti… Fazlalıklar bir çırpıda gidiyor!

Hayatın İçinden Haberleri

Ferahlatıcı sebzelerin öncüsü olan salatalık ile yapılan diyet kısa sürede hızlıca kilo verdiriyor. İçeriğinde bol miktarda su bulunan salatalık diyeti ile 3 günde 5 kilo vermek mümkün.

Salatalık; potasyum, kalsiyum, sodyum ve magnezyum gibi mineraller içeriyor. Faydaları saymakla bitmeyen bu sebze, hızlı şekilde fazla kilolardan kurtulmayı sağlıyor, aynı zamanda cildi de güzelleştiriyor. Yüksek lif içeren salatalık, uzun süre tok kalmaya olanak sağlıyor. 

VÜCUTTAN ÖDEMİ ATIYOR

3 gün boyunca uygulanan salatalık diyeti vücuttan tüm ödemi atıyor, sağlıklı bir şekilde hafiflemeye imkan tanıyor. İçeriğinde bulunan vitaminlerle enerjiyi düşürmüyor, diyet boyunca kendinizi zinde hissetmenizi sağlıyor. 

ZAYIFLAMAK İÇİN ÇOK ETKİLİ

Salatalık yüksek lif içeriği ve düşük kalorisi ile diyet listelerinin gözdesi sebzeler arasında yer alıyor. Ayrıca vücudun su ihtiyacını karşılıyor, bağırsakları çalıştırıyor, sindirim sistemini hızlandırıyor. Hızlı kilo vermek isteyenler salatalık diyeti 3 günde 5 kilo, 7 günde 7 kilo zayıflayabilir. 

Salatalık, özellikle düzenli egzersizle birlikte sağlıklı, kalorisi düşük bir diyete dahil edildiğinde kilo vermek için ideal bir sebze. İçerdiği A, B, C, E ve K vitaminleri sayesinde zayıflarken vitamin kaybını önler. Tokluk süresini uzatır, yağ yakmaya yardımcı olur. 

Mavikadin.com’da yer alan içerikte, 3 günde hızla kilo verdiren salatalık diyetinin detayları paylaşıldı. 

İŞTE ZAYIFLATAN SALATALIK DİYETİ LİSTESİ…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...