Cem Karaca filminin akıbeti belli değil! İlkim Karaca 3,5 milyonu toplamaya çalışıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cem Karaca filminin akıbeti belli değil! İlkim Karaca 3,5 milyonu toplamaya çalışıyor

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde gerilim devam ediyor... Cem Karaca’nın son eşi İlkim Karaca’nın film hakkında açtığı davada İstanbul Fikrî ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, tedbir maksatlı filmin gösterimini durdurmaya yönelik ara karar açıklamıştı. Davacı İlkim Karaca 3,5 milyon liralık teminat bedelini öderse karar yürürlüğe girecek ve filmin gösterimleri durdurulacak.

İlkim Karaca’nın ise eşinin hayatının yanlış anlatıldığını düşündüğü filmin vizyonda kalkması için bu bedeli toplamaya çalıştığı öğrenildi. Filmin gösterimden kalkması için söz konusu teminat bedelinin bu cuma gününe kadar yatırılması gerekiyor. Yapımcıların ise davaya itiraz hakkı bulunuyor.

Filmin yapımcıları Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’dan yapılan son açıklamada ise “Seyircilerimizi, en yakınlarındaki sinemaya giderek Cem Karaca’nın mirasına sahip çıkmaya ve geçmişte olduğu gibi bugün de büyük ustamızı yalnız bırakmayıp sanatını desteklemeye davet ediyoruz” ifadesi kullanıldı.

75 BİN KİŞİ SEYRETTİ

Hâlihazırda Türkiye’deki 302 sinemada gösterilmeye devam eden filmin 90 milyon liraya mâl olduğu söyleniyor. Eser vizyondaki ilk hafta sonunda yaklaşık 75 bin kişi tarafından seyredildi. Filmin şimdilik hasılatı ise 10 milyon 762 bin Türk lirası oldu.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...