Hollywood’dan Susan Sarandon ve Melissa Barrera’ya Filistin’e destek yaptırımı: İşlerinden oldular

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Hollywood’dan Susan Sarandon ve Melissa Barrera’ya Filistin’e destek yaptırımı: İşlerinden oldular

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / Anadolu Ajansı

ABD'de Filistin'e açık destek veren ABD'li oyuncu Susan Sarandon yetenek ajansından uzaklaştırıldı. Meksikalı oyuncu Melissa Barrera ise yer alacağı Çığlık filminin kadrosundan çıkarıldı.

Hollywood, dünyaca ünlü iki ünlü oyuncunun Filistin’e desteğinden rahatsız oldu. ABD'li oyuncu Susan Sarandon ve Meksikalı oyuncu Melissa Barrera’nın destek paylaşımları nedeniyle işlerine son verildi.

Time dergisinin haberine göre, çalıştığı yetenek ajansı "United Talent Agency (UTA)", Filistin'e destek açıklaması yapan Sarandon ile yollarını ayırdı.

Haberde UTA sözcüsünün iddiaları doğruladığı aktarılırken kararın, Sarandon'ın son zamanlarda katıldığı Filistin destekçisi eylemlerin ardından gelmesi dikkati çekti.

SARANDON: FİLİSTİN’İN YANINDAYIM

Sarandon'ın katıldığı eylemlerde, "Şu anda Yahudi olmaktan korkan pek çok insan var ve (bu kişiler) bu ülkede Müslüman olmanın nasıl bir şey olduğunu hissediyorlar" ifadesini kullandığı belirtildi.

Sarandon daha önce de sosyal medya hesabından, "Gazze'de olanları önemsemeniz için Filistinli olmanıza gerek yok. Filistin'in yanındayım. Herkes özgür olana kadar kimse özgür değildir." değerlendirmesinde bulunmuştu.

BARRERA ÇIĞLIK KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Time'ın haberinde ayrıca, Meksikalı oyuncu Melissa Barrera'nın yer alacağı filmin kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Barrera'nın, "Çığlık 7" filminin kadrosundan Filistin'e destek veren paylaşımları nedeniyle çıkarıldığı öne sürüldü.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Barrera, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermiş ve Batı medyasını "tek taraflı" olmakla suçlamıştı.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...