Hollywood Vampires, İstanbul konserinin gelirini depremzedelere bağışlayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hollywood Vampires, İstanbul konserinin gelirini depremzedelere bağışlayacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Dünyaca ünlü müzik grubu Hollywood Vampires,10 Haziran'da İstanbul'da vereceği konserin gelirini Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere bağışlayacak.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Binlerce bina enkaz yığınına döndü, altında kalan 55 binden fazla insan canından oldu. Deprem bölgesine yurt içi ve yurt dışından çok sayıda yardım geldi, gelmeye de devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü oyuncu Jonny Depp'in üyesi olduğu müzik grubu Hollywood Vampires İstanbul konserinin tüm gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını duyurdu. 

Hollywood Vampires 10 Haziran'da İstanbul'da konser verecek. Grup üyeleri, İstanbul konserlerinin tüm gelirini depremzedelere bağışlayacaklarını açıkladı. NTV'nin haberine göre; Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan Hollywood Vampires grubu, bu haberi bir video mesajla duyurdu.

"KONSER GELİRİNİ DEPREM YARDIM FONUNA BAĞIŞLIYORUZ"

Grup üyeleri, mesajlarında şu ifadeleri kullandı:

"10 Haziran'da İstanbul LifePark'a geliyoruz. Aynı zamanda birçok masum insanın hayatına mal olan yıkıcı depremlerin etkisini bir nebze olsun azaltmak ve ihtiyaç duyulan yardımın toplanmasına katkıda bulunmak icin 10 Haziran akşamı İstanbul'da vereceğimiz konserin tüm gelirini DEC (Disasters Emergecy Commitee) deprem yardım fonuna bağışladık."

Özellikle hasta çocukların tedavisinde yaptığı yardımlarla dikkat çeken ünlü Hollywood yıldızı, Türkiye'deki depremzedeler için de aldığı bu karar büyük beğeni topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...