Polisi dinlemedi annesi ile birlikte can verdi! Katil kocanın ilk karısını da öldürdüğü ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Polisi dinlemedi annesi ile birlikte can verdi! Katil kocanın ilk karısını da öldürdüğü ortaya çıktı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son kadın cinayeti haberi Karabük’ten geldi. Boşanma aşamasındaki eşinden ölüm tehditleri alan kadın polisin “Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın” uyarılarını geri çevirdi. Uzun süredir takipte olan öfkeli koca, akşam saatlerinde karısı ve kayınvalidesini sokak ortasında katledip kayıplara karıştı. Zanlının 16 sene önce ilk karısını da öldürdüğü ve 7 sene hapis yattıktan sonra serbest kaldığı öğrenildi.

Karabük’te kan donduran olay! Boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında öldüren adam kayıplara karıştı. Olay akşam saatlerinde Yenimahalle'de yaşandı.

POLİS "ELEKTRONİK KELEPÇE TAKALIM" DEDİ, GERİ ÇEVİRDİ

Boşanma aşamasındaki kocası H.K.'nın bir süredir öldürmekle tehdit ettiği Özlem Küçükyılmaz polise şikayette bulunarak, cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi. Polisin “Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın” diye uyardığı Özlem Küçükyılmaz, iddiaya göre bu teklifi kabul etmedi.

ANNESİ İLE BİRLİKTE SOKAK ORTASINDA CAN VERDİ

Özlem Küçükyılmaz ve annesi Nazife Çetinkök akşam birlikte evlerine giderken kendilerini adım adım takip eden katil zanlısı koca, av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Olay sonrası kamyona binerek kaçan H.K., Sanayi Sitesi yakınlarında kamyonunu bırakarak ortadan kayboldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde delil topladı. Anne ve kızının cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılacak. Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de olay yerine gelerek bilgi aldı.

İLK KARISINI ÖLDÜRÜP 7 SENE HAPİS YATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

H.K.'nın yaklaşık 16 yıl önce de ilk eşini öldürmekten cezaevine girdiği öğrenildi. 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan katil zanlısının bir süre önce de KADES uygulaması üzerinden eşinin şikayetiyle ihbar edildiği ve şiddet uyguladığı gerekçesi ile 1 hafta cezaevinde kaldıktan sonra salındığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...