Tarihî mekânlarda tiyatro festivali

- Güncelleme:
Tarihî mekânlarda tiyatro festivali

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

11-13 Ağustos tarihlerinde 4. defa seyircilerini ağırlamaya hazırlanan Bergama Tiyatro Festivali’nin merakla beklenen program detayları belli oldu.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Festivalde tiyatro sahnesinin öne çıkan örnekleriyle birlikte yerli ve uluslararası 12 performansın yanı sıra atölye çalışmaları, paneller ve yürüyüşler yapılacak. Aralarında tarihî mekânların da olduğu Asklepion Antik Tiyatro; Odeon Pergamon; Bergama Müzesi ve Akropol başta olmak üzere 12 farklı mekânda yapılacak festival, üç güne yayılan programı boyunca her yaştan sanatsevere kapılarını açacak. Komedi türündeki eserlerin öne çıktığı festivalde; “Deli Bayramı”, “Afet&Diana”, “Symphony Of A Missing Room”, “Lear Mutfakta”, “Kral Übüi”, “Tek Kullanımlık Hikâye”, “Parkta Güzel Bir Gün”, “Pırt” ile depremden etkilenen çocuklar için hayata geçirilen “Ponçi, Posti, Dosti ve Pappi” gibi birçok eser sahnelenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...