Dijital Devrim! Usta sanatçıdan NFT ve neon renkli eserler

- Güncelleme:
Dijital Devrim! Usta sanatçıdan NFT ve neon renkli eserler

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türk sanatçıların NFT serüveni devam ediyor... “Resmin şairi” olarak adlandırılan usta sanatçı Devrim Erbil’in meşhur İstanbul eserleri de dijital dünya ve onun renkleriyle buluştu.

Sanatçının yeni resim serisinin yer aldığı “Neonist By Devrim Erbil” sergisi Nişantaşı’ndaki The Stay Boulevard’da kapılarını açtı. Sergide sanatçının klasikleşmiş İstanbul konseptlerini Neon renklerle buluşturarak ortaya çıkardığı çalışmaları yer aldı. Aynı zamanda sanatçının NFT eserleri de orijinal, giclee ve limitli serileri ile sanatseverlerle buluştu. Erbil’in Londra’da on binlerce kişi tarafından ziyaret edilen sergisinden sonraki en geniş NFT koleksiyonunu içeren sergi, toplam 321 parça eseri ziyaretçilere sunuyor. Renk Erbil küratörlüğünde açılan “Neonist By Devrim Erbil”, 2 Nisan’a kadar Nişantaşı’nda görülebilecek. MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...