26 kez ev değiştiren Didem Soydan’ın büyük korkusu ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
26 kez ev değiştiren Didem Soydan’ın büyük korkusu ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son taşındığı evde 4 yıldır oturduğunu belirten Soydan’ın bugüne kadar değiştirdiği daire sayısı duyanları şaşırttı.

Paylaşımları ve pozlarıyla sık sık adından söz ettiren güzel manken Didem Soydan, kendine has tarzıyla konuşulan isimlerden biri. Yaptığı açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü isim, taşındığı daire sayısıyla rekor kırdı. 

“ÇIK DERLER DİYE KORKMAYA BAŞLADIM”

Çok sık ev değiştirdiğini ve uzun süre aynı yerde kalamadığını belirten Soydan’ın en büyük korkusu ortaya çıktı. Bu zamana kadar 26 kez taşındığını belirten ünlü manken, “Son evimde rekor kırıyorum. Dört yıldır oturuyorum. Kiralar aşırı arttığı için ‘Çık’ derler diye korkmaya başladım. Taşınmak çok maliyetli" dedi.

26 kez ev değiştiren Didem Soydan’ın büyük korkusu ortaya çıktı

SARIYA DÖNDÜ

Yıllardır sarışın olan ünlü model bir marka ile girdiği işbirliği sebebiyle geçtiğimiz aylarda saçlarını kahverengine boyatmıştı. Didem Soydan'ın markayla anlaşması bitti. İlk yaptığı şey ise saçlarının rengini hemen değiştirmek oldu. Soydan, anlaşma biter bitmez soluğu kuaförde aldı. Eski sarı saçlarına tekrar kavuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...