Hande Erçel’in yeni set kuralı! Tüm projelerini etkileyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hande Erçel’in yeni set kuralı! Tüm projelerini etkileyecek

MAGAZİN Haberleri

Dizi ve reklam projelerinin aranan ismi Hande Erçel, yeni bir karar verdi. Ünlü oyuncu, çekimlerine saat sınırı getirdi.

Bir süredir sosyetenin tanıdık ismi Hakan Sabancı ile birlikte olan Hande Erçel, hayatıyla ilgili yeni kararlar aldı. Son günlerde özel hayatı ve işleriyle gündemden düşmeyen Erçel’in bu düşüncesi yapımcıları da şaşırttı.

Yaz başından beri İtalya, Cannes, Mykonos'ta tatil yapan Hande Erçel, denize ve güneşe mola verdi. Yoğun iş temposundan sonra tatilini sürdüren Erçel, kısa bir süre için yurda döndü. Erçel, Bodrum'da bir markanın davetine katıldı.

Marka anlaşmaları olan güzel oyuncu, önümüzdeki günlerde yeniden yurt dışına çıkacak.

12 SAAT KURALI

Posta’da yer alan habere göre; Hande Erçel rol alacağı dizi ve reklam çekimlerinde günde en fazla 12 saat çalışma kuralı koydu. Ünlü isim, bu saatin üstünde çalışma gerektiren işleri reddedecek.

Hande Erçel’in yeni set kuralı! Tüm projelerini etkileyecek

YATIRIMINI NEREYE YAPIYOR?

Öte yandan birçok projede yer alan, kazancını gayrimenkul ve zeytinlik alarak değerlendirdiği konuşulan oyuncu Hande Erçel, ayaküstü sohbet ettiği bir muhabirin sorusuna verecek cevap bulamadı. "Siz bu kadar yatırımı ne yapıyorsunuz, nereye yatırıyorsunuz?" sorusunu duyan Erçel, utancından ne diyeceğini bilemedi. Şaşkınlığı yüzüne yansıyan oyuncu "Allah aşkına soruya bak" diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...