Ufukta düğün görünüyor… Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor mu?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ufukta düğün görünüyor… Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor mu?

MAGAZİN Haberleri

Yargı’nın başrolü Pınar Deniz ile yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’ın nikah masasına oturacakları iddia edildi.

Reyting rekorları kıran ‘Yargı’ dizisinde Ceylin karakterini üstlenen Pınar Deniz, sezon finali sonrası soluğu tatilde almıştı. İlk olarak kendisi gibi oyuncu erkek arkadaşı Kaan Yıldırım ile Bodrum'a giden Deniz, ardından Yunanistan’a, son olarak da İtalya'ya gitmişti. İlişkileri doludizgin devam eden ikilinin evlenecekleri öne sürüldü.

SOSYAL MEDYA HAMLESİ

Kaan Yıldırım ile ilişkilerinde birinci yılı dolduran Pınar Deniz, aileye girdi. Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım ile aralarından su sızmayan oyuncu, bu kez de anne Seyhan Yıldırım ile Instagram'da takipleşmeye başladı.

Abla Nilüfer Yıldırım ile sık sık bir araya gelen ve fırsat buldukça görüşen Pınar Deniz, müstakbel kayınvalidesiyle de görüşmeye başladı. Bu ayrıntılar, ikilinin evlenecekleri yönündeki iddiaları da güçlendirdi.

Ufukta düğün görünüyor… Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor mu?

“KÜÇÜK DÜNYAMIZDA ÇOK MUTLUYUZ”

Öte yandan Kaan Yıldırım, Pınar Deniz ile daha önce çıkan ayrılık haberlerini kesin bir dille yalanlamıştı. Oyuncu, Deniz’in kıskançlık yüzünden kendisini terk ettiği iddialarına, “Kafanıza göre ayrılık haberi yapıp, ilişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen bizi rahat bırakın” şeklinde cevap verdi. Deniz ise bu sözlere “Seni çok seviyorum” karşılığını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...