‘50 kere tüp bebek yaptırdım’ diyen Aylin Coşkun, tedavi masraflarını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
‘50 kere tüp bebek yaptırdım’ diyen Aylin Coşkun, tedavi masraflarını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Uzun süredir sahnelerden uzak bir hayat yaşayan Aylin Coşkun, tüp bebek tedavisi görüyor. 4 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraş verdiklerini belirten 46 yaşındaki şarkıcı, tedavi masraflarını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, iş insanı Volkan Arslan ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerini bebekle taçlandırmak isteyen çift, tedavi için kolları sıvadı.

Daha önce mankenlik yapan, daha sonra özel bir TV kanalında sunuculuğa geçiş yapan Aylin Coşkun, müzikten hiç kopmadı. 2000’li yılların başında ilk albümü piyasaya çıkan Coşkun, ‘Bu Kaçıncı’ ve ‘Yandım Allahım’ adlı şarkılarıyla asından söz ettirdi. Birçok albüme imza atan şarkıcı, 15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile 10 Eylül 2019’da hayatını birleştirdi. 

‘50 kere tüp bebek yaptırdım’ diyen Aylin Coşkun, tedavi masraflarını açıkladı

“4 YILDA 50 KERE TÜP BEBEK DENEDİM”

Bir süredir konserlerine ve albüm çalışmalarına ara veren Aylin Coşkun, magazin programı 2. Sayfa’nın konuğu oldu. Eşiyle çocuk hasreti çektiklerini belirten şarkıcı, 4 yıldır tedavi gördüğünü şu sözlerle açıkladı:

“Tüp bebekten dolayı 90 kiloya çıktım. 4 yılda 50 kere tüp bebek tedavisi denedim. Azimle hala devam ediyorum. Bitkisel tedavilere geçtiğim için kilo verebildim, diyet yaptım. Diyetisyene gitmedim. O kadar hormona rağmen kilo verebildiysem herkes kilo verebilir.”

“TEDAVİ BOYUNCA 2 EV PARASI YEDİM”

Tüp bebek tedavisinin çok maliyetli olduğunu belirten Coşkun, masraflarından ve içinde bulunduğu psikolojik süreçten şöyle bahsetti:

“Tüp bebek tedavisi sürecinde 2 ev parası yedim. Çok maliyetli bir tedavi. Ben çok güçlü bir karakterim. Tedavş görürken tekerlekli sandalyeye kadar düştüm. Kalçalarımın üstünde merdiven inip çıkmaya başladım. İnsanlar bu sürecin kolay olduğunu sanıyor ama yaşayan bilir. Hormonlar farklılaşıyor, bambaşka biri oluyorsun. Bu psikolojiyi kaldıracak bir güçte olmak lazım. Vücudum bana artık ‘Tamam Aylin’ diyene kadar deneyeceğim. Veren Allah, alan Allah. Kısmet…” 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...