Makyajsız fotoğrafını paylaşan Demet Şener, pürüzsüz cildinin sırrını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Makyajsız fotoğrafını paylaşan Demet Şener, pürüzsüz cildinin sırrını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sık sık estetik yaptırdığı iddialarıyla konuşulan Demet Şener, söylentileri yalanlayan cinsten bir paylaşım yaptı. Makyajsız fotoğrafına yer veren Şener, sağlıklı ve pürüzsüz cildinin sırlarını da paylaştı.

1995 Miss Turkey Güzellik Yarışması birincisi ve manken Demet Şener, yıllara meydan okuyan fiziğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isim, son olarak Instagram paylaşımıyla gündeme geldi. 

TAKİPÇİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Şimdilerde iş insanı Tolga Arman ile birliktelik yaşayan 2 çocuk annesi, kişisel sosyal medya hesabından peş peşe makyajsız hallerine yer verdi. Işıltılı cildi dikkat çeken Şener, sırrını takipçileriyle “Düzenli bakım, sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam tarzı, cildi güneşten korumak, sigara içmemek” diyerek paylaştı. 

Cilt temizliğine dikkat eden ünlü manken, her ay düzenli olarak cilt bakımı yaptırdığını belirtti. Doğal bir fotoğrafını daha paylaşan Şener, onun altına ise “En önemlisi de önce kendini sonra etrafındaki tüm canlıları sevmek. Güzel bir kalp yüze yansır. Kesin bilgi” notunu düştü.

Makyajsız fotoğrafını paylaşan Demet Şener, pürüzsüz cildinin sırrını açıkladı

“YÜZDE 99 ORJİNALİM”

Her zaman doğallıktan yana olduğunu söyleyen Demet Şener, daha önce yaptığı bir açıklamada, şu sözlerle estetik itirafında bulunmuştu:

“Doğallıktan yanayım. 95 yılında henüz 18 yaşımı doldurmadan Türkiye güzeli seçildim. 46 yaşındayım. Tabii ki küçük dokunuşlar yapıyoruz, cilt altı kalitemizi güçlendirmek için. Ufak tefek dokunuşlar yaptırdım. Radikal estetik için henüz erken. Burnum, gözlerim orijinal. Bir tık bir şeyler var. Yüzde yüz demesek de yüzde 99 orijinalim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...