Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Payitaht’ın dövüş ustası

Payitaht’ın dövüş ustası

MAGAZİN Haberleri

Adını “Payitaht Abdülhamid” ile geniş kitlelere duyuran Ataş, devleti için yumruklarını konuşturan “Kaşgarlı Nadir Bey” karakterini canlandırıyor.

TRT 1’de yayımlanan “Payitaht Abdülhamid” dizisinde “Kaşgarlı Nadir Bey” karakterine hayat veren “Wing tsun” ustası Salman Ataş, adını ve sanatını geniş kitlelere duyurmanın mutluluğunu yaşıyor. Savaş sanatlarıyla 13 yaşında Almanya’da tanıştığını ifade eden Ataş, yaklaşık 23 yıldır Uzak Doğu savaş ve sağlık sanatı ustası olduğunu vurguladı. Ataş, Türkiye’de ilk olarak “Wing tsun” sanatıyla ilgili okullar açtığını ve eğitim vermeye başladığını dile getirdi. Profesyonel anlamda “Payitaht Abdülhamid”in ilk televizyon projesi olduğunu anlatan Salman Ataş, dizideki ilk aksiyon sahnesinde yönetmen ve oyuncuların, hareketlerinin hızına şaşırdığını ama daha sonra kamera önü ve kamera arkası ekibin bu duruma alıştığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...