Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seda Sayan eleştiri oklarının hedefi oldu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan eleştiri oklarının hedefi oldu

MAGAZİN Haberleri  / HABER MERKEZİ

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu TV8’de ekranlara gelen Yemekteyiz programıyla çok sevilmiş, ancak beklenmedik bir kararla programın sunuculuğuna Seda Sayan getirilmişti.

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu TV8’de ekranlara gelen Yemekteyiz programıyla çok sevilmiş, ancak beklenmedik bir kararla programın sunuculuğuna Seda Sayan getirilmişti. Daha sonra başka bir kanaldaki Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenen Büyüktopçu’nun yerine 2021 yılında yine Seda Sayan’ın geleceği haberi izleyicilerin tepkisine sebep oldu. İkinci kez ünlü sunucunun yerine geçecek Sayan eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya uygulaması Instagram’da takipçilerin “İnsanların ekmeğiyle oynamak size yakışmıyor" yorumuna sinirlenen Sayan "Hayatımda hiç̧ kimsenin ekmeğiyle oynamadım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...