Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuba Büyüküstün'den koronavirüs açıklaması

Düzenleyen:
Tuba Büyüküstün'den koronavirüs açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Koronavirüse yakalandığı iddia edilen oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada haberleri doğrulayarak, "Covid olduğum doğru. 4 gündür hastanedeyim. Bugün itibariyle evime döndüm" dedi.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün, başrolünü Murat Boz, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan ve Serkan Altunorak gibi isimlerle paylaştığı ve çekimleri Ayvalık'ta devam eden 'Another Self' dizisinin çekimlerine koronavirüse yakalandığı için ara verdiği iddia edilmişti.

HABERLERİ DOĞRULADI

Koronavirüse yakalandığına dair çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyüküstün, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, 4 gün hastanede tedavi gördüğünü belirterek, "Evdeyim, oldukça iyiyim" dedi.

"4 GÜNDÜR HASTANEDEYDİM, ARTIK EVE DÖNÜYORUM"

Hastanede takılan bilekliğin fotoğrafını paylaşan sevilen oyuncu, "Merhabalar, size ancak haber verebiliyorum. Covid olduğum doğru. 4 gündür hastanedeyim. Bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için. Evdeyim, oldukça iyiyim. Tekrar haberleşiriz. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Tuba Büyüküstün'den koronavirüs açıklaması

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...