Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan sevindiren haber

Düzenleyen:
Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan sevindiren haber

MAGAZİN Haberleri

Uzun zamandır lenf kanseri ile mücadele eden 32 yaşındaki oyuncu Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tedavisinin bittiğini açıkladı.

Lenf kanserine yakalandığını öğrenen ve tedavisi için Volkan komiser rolünü canlandırdığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncu Boğaç Aksoy, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

TEDAVİSİ TAMAMLANDI

Tedavi sürecini sık sık takipçileriyle paylaşan Aksoy, annesiyle kahve içtiği bir fotoğrafı yayınlayarak tedavisinin tamamlandığını açıkladı.

Oyuncu, paylaşımında "Canım annem her anımda yanımdaydı benim en güçlü diğer yarım. Tedavinin bitişini kahvelerimizle kutluyoruz. Allah tedavisi devam eden tüm hastaların yardımcısı olsun. Dualarım sizlerle" dedi.

Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan sevindiren haber

ANNESİNİN GENÇLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan 32 yaşındaki oyuncunun annesinin genç görünümü de takipçilerinin gözünden kaçmadı. Kızıl saçlarıyla dikkat çeken Güliz İncekara için "Anne gibi değil aynı abla gibi görünüyor" yorumları yapıldı.

"SON KEMOTERAPİM" DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kemoterapide son seansa girdiğinin müjdesini vermiş ve "Bugün son kemoları alıp sağlıklı günlerime geri döneceğim Allah'ın izniyle. Zor günlerin geride kalmasına az kaldı" ifadelerini kullanmıştı.

Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan sevindiren haber

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...