Kadir İnanır'dan kötü haber geldi: Yoğun bakıma alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kadir İnanır'dan kötü haber geldi: Yoğun bakıma alındı

MAGAZİN Haberleri  / AA

Ünlü aktör Kadir İnanır, Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Türk sinemasının efsanevi isimleirnden biri olan ünlü aktör Kadir İnanır'ın, Denizli'de rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

BEYİN DAMARINA PIHTI ATTI
Alınan bilgiye göre, Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi. Hastanenin yoğun bakımında kontrol altına alınan İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtildi. İnanır'ın bir süre yoğun bakımda kalacağı ve duruma göre ameliyat edilebileceği öğrenildi.

"SAĞLIK DURUMU İYİ"
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ise Kadir İnanır’ın durumu hakkında sosyal medyadan açıklama yayımladı. İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğuna dair yapılan açıklamada, "Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Kadir İnanır'dan kötü haber geldi: Yoğun bakıma alındıUsta oyuncu Kadir İnanır, 72 yaşında.

KADİR İNANIR KİMDİR?
Ünlü aktör Kadir İnanır, 1949 senesinde şekerci dükkanı olan bir babanın 14. ve sonuncu çocuğu olarak Ordu'da dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Fatsa'da tamamlayan İnanır, lise eğitimi için ailesinin de onayını alarak İstanbul'a gelip, yatılı olarak Haydarpaşa Lisesi'nde öğrenim gördükten sonra 1968 senesinde katıldığı "Ses Sinema Artisti Yarışması"nda ilk 10'a kalmasıyla birlikte oyunculuk kariyerine başladı. Böylelikle doktor olma hayali kuran İnanır'ın oyunculuk yoluna girmesiyle bu ideali gerçekleşmedi. Bu yarışmadan 1 yıl sonra da "Saklambaç Fotoroman Kralı Yarışması"nda da birinci olan Kadir İnanır,  oyunculuk yaptığı yıllarda eğitimine ara vermeyerek Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünden mezun oldu. İnanır, hiç evlenmemiştir ve çocuğu yoktur.

İnanır, Türk sinemasının en önemli jönleri arasında yer almış, efsane olmuş oyunculardan biridir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...