Ebru Şallı sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere sitem etti

Düzenleyen:
Ebru Şallı sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere sitem etti

MAGAZİN Haberleri

Birkaç gün evvel babası Şükrü Şallı’yı kaybeden Ebru Şallı hakkında sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Kendisini eleştirenlere önce başsağlığı dilemeyi öğren diyen Şallı “ Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar” diyerek sitem etti.

Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde babasının vefat haberiyle sarsıldı. Kanser tedavisi gören babası Şükrü Şallı’nın vefatını öğrenen Şallı, Amerika’dan uçakla Türkiye’ye geldi. 

Şükrü Şallı’nın cenaze töreni Bodrum Güvercinlik Mahallesinde bulunan Sudi Özkan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Mumculardaki Yeniköy Mezarlığına defnedilerek gerçekleşti.

Ebru Şallı sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere sitem etti

Şallı acı olayın ardından sosyal medyada hesabında reklam paylaşımına eleştiri yönelten kesime tepki gösterdi. 

“Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar… ‘Pes dedirtir’ vallahi diyen Şallı ‘ Hep mi her şeyin altından bir kötülük çıkarılır. Önce bir başsağlığı dilemeyi öğren” diyerek tepki gösterdi. 

Katıldığı bir programda sosyal medyada reklam paylaşımlarının profesyoneller tarafından yönetildiğinin altını çizen Şallı Ben babamı kaybettim, bana kimse hesap sormasın.'

"AZICIK ALLAH KORKUSU OLSUN" 

Ebru Şallı, tepkilere sosyal medyada yayınladığı mesajlarla isyan etmişti: Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar... 'Pes dedirtir' vallahi. Hep mi her şeyin altından bir kötülük çıkarılır. Önce bir başsağlığı dilemeyi öğren. İnsan olmayı beceremiyorsun anladım da dene yani en azından. Senin de annen baban var değil mi? Nihayetinde sen de bir anne babadan doğdun. Azıcık bir Allah korkusu olsun!

Ebru Şallı sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere sitem etti
Ebru Şallı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım



 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...