Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatma Girik, yeni yılı hastane odasında karşıladı

Düzenleyen:
Fatma Girik, yeni yılı hastane odasında karşıladı

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın usta sanatçılarından Fatma Girik, 2022’ye hastane odasında girdi. Girik’in fotoğrafını yeğeni sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatma Girik, geçirdiği kalça ve beyin ameliyatları sonrasında zorlu bir süreç yaşıyor. Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Girik, 2022 yılını da hastane odasında karşıladı. Usta sanatçı tedavisi nedeniyle 20 yıl yaşadığı Bodrum’daki evini bırakıp İstanbul’a döndü.

Fatma Girik, yeni yılı hastane odasında karşıladıGEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Yeni yılı hastanede odasında karşılayan Fatma Girik’in fotoğrafını yeğeni Ahu Turanlı, sosyal medyadan yayınladı. Turanlı, fotoğrafın altına “Biz 2021’i hastanede uğurluyoruz. İnşallah 2022 hepimiz için güzel ve sağlıklı günler getirir” yazdı. Yeni yılı hasta yatağında karşılayan Yeşilçam’ın yıldız ismi Fatma Girik’in fotoğrafına çok sayıda yorum yapıldı. Sevenleri usta sanatçı için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...