Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uyarıları dinlemedi, buz tutan göle daldı: Ünlü fenomen hipotermi tehlikesi geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uyarıları dinlemedi, buz tutan göle daldı: Ünlü fenomen hipotermi tehlikesi geçirdi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

İklim değişikliğine dikkat çekmek için buz tutan Van Gölü'ne dalan ve 'deli mi ne' olarak tanınan ünlü fenomen Fester Abdü, hipotermi tehlikesi geçirdi.

Antalyalı ünlü fenomen 'deli mi ne' yine dikkatleri üzerine çekti. Dünyadaki iklim değişikliğine vurgu yapmak için tehlikeli bir dalışa imza atan Fester Abdü, hipotermi tehlikesi geçirdi.

Van’a giden eski milli kanocu Abdü, soğuktan buz tutan Van Gölü'ne dalmak için hazırlık yaptı. Buz üzeri eksi 20 derece, su sıcaklığı ise 2 derece olan Van Gölü'nün 50 santim kalınlığındaki buz kütlesini iki farklı noktada baltayla parçalayan Abdü, yanındakilerin "Seni buzun altında göremeyiz, yapma" uyarılarını dinlemedi.

HİPOTERMİ TEHLİKESİ GEÇİRDİ

İlk parçaladığı noktadan suya dalış yapan Abdü, diğer noktaya paletle yüzerek buz altında yaklaşık 20 metre ilerledi. Dalış esnasında buz kütlesine eliyle dokunarak yüzen Abdü, kısa süre sonra diğer parçaladığı noktadan çıkış yaptı.

Abdü, dalış sırasında hipotermi tehlikesi geçirince suda kalma süresini uzun tutmayıp tekrar buz kütlesinin üzerine çıktı.

Uyarıları dinlemedi, buz tutan göle daldı: Ünlü fenomen hipotermi tehlikesi geçirdi

SÜPER KUPA FİNALİNDE SAHAYA ATLAMIŞTI

İstanbul'da 2019 yılında oynanan UEFA Süper Kupa karşılaşmasının 14'üncü dakikasında tribünden atlayan Faster Abdü 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmış, diğer sanıklar Emre Durmuş, Cantuğ Özsoy ve Furkan Yaman'ın beraatine karar verilmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...