Darp suçundan beraat eden Özcan Deniz ilk kez konuştu

Düzenleyen:
Darp suçundan beraat eden Özcan Deniz ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etti. Dava sonrası bir mekanda sahne alan Deniz, içini döktü.

Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla, ‘yaralama' suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava karara bağlandı.

“KARŞI TARAF CANIMI ACITMAK İÇİN UYDURDU”

Deniz’in 2018 yılındaki ‘basit yaralama’ suçunu işlediğine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğini de belirten mahkeme, Deniz’in beraatına karar verdi. Dava sonrası bir mekanda çıkan ünlü şarkıcı sahnede içini döktü:

“Geçen sene bir velayet davasına girdim, oğlumla ilgili. Karşı taraf biraz canımı acıtmak, beni yıldırmak için bir şiddet davası uydurdu. Kariyerimin hiçbir döneminde olmayan, karakterimle, kişiliğimle bağdaşmayan bir durumla karşılaştım. Şiddet davasıyla yargılanır hale geldim. Kadına şiddet! Altından kalkması, temizlemesi, anlatması çok zor bir şeydi.”

Darp suçundan beraat eden Özcan Deniz ilk kez konuştuÖzcan Deniz ve Feyza Aktan

“BANA BU HAKSIZLIĞI YAPAN KİŞİYİ AFFEDİYORUM”

Kendisine yapılanın çok büyük bir haksızlık olduğunu vurgulayan ünlü şarkıcı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bugün sabah şiddet davam vardı. Ve çok şükür beraat ettik. Olabilir, insanlar ‘kesin yapmıştır, bir şeydir, falandır, filandır’ diye düşünebilir. Ama yapmadığıma dair her şeyin üzerine yemin edebilirim. Ben öyle biri değilim. Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğrayarak büyümüş biriyim. Dört kız kardeşini büyütmüş bir babayım. O yüzden bana yapılan çok büyük, ağır bir haksızlıktı. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...