Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mahmutyazıcıoğlu'nun miras davası bitmiyor! Ece Erken sosyal medyadan duyurdu

Düzenleyen:
Mahmutyazıcıoğlu'nun miras davası bitmiyor! Ece Erken sosyal medyadan duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonrasında öldürülmesinin ardından mirasla ilgili olaylar yaşanmaya devam ediyor. Erken sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini söyledi.

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradı silahlı saldırı sonrasında öldürülmesinin ardından, olayın yankıları sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun ardından sık sık mirasla ilgili iddialar ortaya atılırken Ece Erken sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

SAATİNİ SATTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Mahmutyazıcıoğlu'nun 12 adet lüks marka saatini, 15 milyon liraya sattığı iddialarını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yalanlayan Erken yeni bir paylaşım yaptı.

Mahmutyazıcıoğlu'nun miras davası bitmiyor! Ece Erken sosyal medyadan duyurdu

MEĞER HEPSİ AÇMIŞ

Ece Erken yaptığı paylaşımda "Her gün yeni bir şey öğreniyorum" diyerek şunları söyledi:

"Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız."

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...