Survivor Evrim'in babası Acun Ilıcalı'ya seslendi: Lütfen kızımı eleyin

Düzenleyen:
Survivor Evrim'in babası Acun Ilıcalı'ya seslendi: Lütfen kızımı eleyin

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2022'de üst üste eleme potasına giren ve aldığı SMS desteği ile yarışmaya devam eden Evrim Keklik'in babası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'ya seslendi, "Lütfen kızımı eleyin" dedi.

Ekranların sevilen programı Survivor 2022'de geçtiğimiz günlerde ünlüler ve gönüllüler takımındaki isimler karıştırıldı. Oluşturulan yeni takımlar ile yarışmacıların 'Survivor' olmak için kıyasıya rekabeti sürerken yarışmacıların aileleri de sosyal medyada aktif şekilde rol alıyor.

Yarışmanın başından bu yana ön plana çıkan Evrim Keklik, girdiği potalar ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Uzun süredir stratejik olarak rakipleri tarafından bilinçli bir şekilde potaya gönderildiği iddia edilen Evrim'in bu hafta yine potaya girmesi sonrası ailesi tepki gösterdi. 

EVRİM'İN BABASINDAN TEPKİ: KIZIMI ELEYİN

Survivor Evrim Keklik'in babası, kızının defalarca eleme potasına girmesini kaldıramadı. Evrim'in üst üste potaya çıkması sonrası, kızına sürekli destek veren ve haksızlığa uğradığını düşünen Hayrettin Keklik paylaşımıyla gündem oldu.

Survivor Evrim'in babası Hayrettin Keklik, kızına SMS desteğinde bulunan hayranlarının yüzüne bakamadığını söylerek Acun Ilıcalı'ya seslendi. "Sevgili Acun lütfen kızımı eleyin" diyen Hayrettin Keklik, "EKFC'nin yüzlerine bakamıyorum. Bu yükün altından kalkamam, nasıl helalleşirim bilmiyorum tam 10 pota" ifadelerini kullandı.

Survivor Evrim'in babası Acun Ilıcalı'ya seslendi: Lütfen kızımı eleyin

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...