Adı cimriye çıkan Alişan, Seda Sayan’a aldığı düğün hediyesini açıkladı

Düzenleyen:
Adı cimriye çıkan Alişan, Seda Sayan’a aldığı düğün hediyesini açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, Pazar günü bir otelde gerçekleşen nikah merasimi ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe yakın arkadaşları katılırken Alişan’ın olmaması dikkat çekti. Düğüne katılmayan ünlü türkücü, 7. kez dünya evine giren Seda Sayan’a muhabbet kuşu aldığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girdi. Çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in nikahlarına aileleri değil, yalnızca arkadaşları katıldı.

MUHABBET KUŞU ALDIM

Arkadaşları arasında adı cimriye çıkan Alişan, Seda Sayan’a düğün hediyesi olarak ne aldığını açıkladı. Snob Magazin kameralarına takılan Alişan, "Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in evliliği çok konuşuldu. Hediye aldınız mı?" sorusuna, "Düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu aldım" cevabını verdi.

“CİMRİ SÖZÜ ÜSTÜMÜZE YAPIŞTI”

Öte yandan daha önce Alişan’a yakın arkadaşı ‘cimri’ yakıştırması’ yapmıştı. Demet Akalın'ın yorumuna karşılık Alişan, “Aslında harcamalarımda kısıtlama yapmam ama cimri sözü üstümüze yapıştı, böyle gidiyor” demişti.

Adı cimriye çıkan Alişan, Seda Sayan’a aldığı düğün hediyesini açıkladıSeda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahından...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...