Survivor All Star'da korkulan oldu! Merve Aydın ve Parviz diskalifiye oldu

Düzenleyen:
Survivor All Star'da korkulan oldu! Merve Aydın ve Parviz diskalifiye oldu

MAGAZİN Haberleri

Dün gece Survivor 2022 All Star’da 2 iddialı isim yarışmadan elenmek zorunda kaldı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Merve Aydın’ın aşil tendonu koptu. Acı içinde yerde kalan Merve Aydın, oyuna devam edemedi. Aynı zamanda Parviz Abdullayev de aynı şekilde sakatlandı. Acun Ilıcalı ise konseyde iki yarışmacının mücadeleye devam edemeyeceğini belirterek diskalifiye olduklarını açıkladı.

Survivor 2022 All Star’da dün akşamki yayınlanan bölümünde, ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Oyun sırasında Merve Aydın ciddi bir sakatlık yaşadı. Acı içinde yerde kalan Merve Aydın’ın aşil tendonu koptu. Aydın’ın acı içindeki gözyaşları ise herkesi hüzne boğdu. 

“YAŞADIĞI AĞIR BİR SAKATLIK” 

Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı konuşmada "Talihsiz bir olay yaşandı. Tarihi bir oyun, tarihi bir galibiyet ama çok iyi biliyorum ki hiçbirinizin umurunda o galibiyet yok. Kendisiyle uzun bir süre konuşurken abisi olarak ona tavsiyelerde bulundum. Gözyaşlarıyla başlayan konuşmanın sonunda Merve'yi son bıraktığım nokta iyi bir nokta. Sakatlık çok büyük bir bela olmuş spor hayatınızda. Onun yaşadığı da ağır bir sakatlık" dedi.

Survivor All Star'da korkulan oldu! Merve Aydın ve Parviz diskalifiye oldu

“SURVİVOR MACERASI SONA ERDİ” 

Ilıcalı, bu tür sakatlıkların kolay kolay geçmediğini belirterek, "Ortopedik sakatlıkların en teselli veren tarafı birkaç ay sonra sağlığa kavuşabilmek. Bu sezon hayatımın en yakın dostlarından birini kaybettim. Yeri olmayacak bir acı. Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi Merve için Survivor macerası sona erdi." ifadelerini kullandı.

PARVİZ’DE ELENDİ 

Öte yandan Acun Ilıcalı Parviz'le ilgili de kötü haberi duyurdu. Ilıcalı, "Sağlık ekibimiz aşilinde soru olan Parviz'le ilgili kesin kararı verdi. Biz bu sabah bunun şokunu yaşarken Merve olayıyla sarsıldık. Aldığımız kesin bilgiye göre Parviz Survivor All Star'a devam edemeyecek" dedi.

Survivor All Star'da korkulan oldu! Merve Aydın ve Parviz diskalifiye oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...