Acun Ilıcalı 3 ismi birden açıkladı: İddialı yarışmacılar Survivor All Star 2024’ün kadrosunda

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı 3 ismi birden açıkladı: İddialı yarışmacılar Survivor All Star 2024’ün kadrosunda

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024’te yarışacak 3 ismi birden açıkladı. İddialı yarışmacılar önümüzdeki sezonun kadrosuna dahil oldu.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Yayınlandığı her dönem adından söz ettiren Survivor, 2024 yılında All Star olarak ekrana gelecek. Yarışmanın merakla beklenen kadrosu yavaş yavaş netlik kazanıyor. Ilıcalı son olarak 13. 14. 15. yarışmacıların kim olacağını söyledi.

Instagram sayfasında her gün bir yarışmacının adını açıklayan Acun Ilıcalı, bu kez üç ismi birden duyurdu. Ilıcalı paylaşımında “Survivor’ın 3 önemli ismi Sahra Işık, Yasin Obuz ve Gizem Memiç Survivor All Star kadrosuna dahil oldu. Yarışmacılarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı 3 ismi birden açıkladı: İddialı yarışmacılar Survivor All Star 2024’ün kadrosunda

SURVİVOR’DA 15 YARIŞMACI BELLİ OLDU

1.Nihat Altınkaya
2.Nagihan Karadere
3.Ogeday Girişken
4.Aleyna Kalaycıoğlu
5.Sercan Yıldırım
6.Damla Can
7.Turabi Çamkıran
8.Poyraz Yiğit
9.Merve Aydın
10.Nefise Karatay
11.Doğukan Manço
12.Seda Ocak
13.Sahra Işık
14.Yasin Obuz
15.Gizem Memiç

SURVİVOR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor All Star 2024’ün yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak geçtiğimiz sene Survivor’ın 15 Ocak’ta başladığı göz önüne alındığında bu yıl da sevilen yarışmanın Ocak ayında başlaması bekleniyor. Yayın tarihi, TV8’in şu an yayında olan programı MasterChef final tarihine göre netlik kazanacak. 

Öte yandan medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 2024’ün konseptini açıklamıştı. Ilıcalı, açıklamasında “Önümüzdeki senenin konsepti SMS'siz Surivivor'la geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak. All Star yapıyoruz. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...