Acun Ilıcalı’dan şaşırtan itiraf: 20 yıldır montum yoktu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sık sık parmak arası terlikle ve siyah tişörtle görmeye alışık olduğumuz Acun Ilıcalı, dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ilıcalı, Hull City’i alana kadar dolabında hiç montunun olmadığını açıkladı.

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, FutbolArena YouTube kanalında yayınlanan Roksan ile Laf Arası programına konuk oldu. Zaman zaman giydiği siyah tişörtlerle gündem olan isim, kıyafet açıklaması ile dikkat çekti.

“MECBUREN MONT ALDIM”

Neredeyse her mevsim siyah tişört ve terlikle gezen Acun Ilıcalı, 20 yıldır montunun olmadığını belirtti. İngiliz futbol kulübü Hull City’i alınca 8-10 tane de mont aldığını belirten Ilıcalı, nedenini şu sözlerle açıkladı:

“Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki... Kışı görmüyorum neden mont alayım. Montu giyecek bir yerim yoktu. 20 yıldır da montum yok açıkçası. Kışın Dominik'teyim. Şimdi kulübüm var, 8-10 tane de mont aldık tabii. İngiltere çok soğuk, esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım. İlk defa kışlık ayakkabı aldım. 365 günün 300 günü terlik giyiyorum zaten. 60 gün de düğünler, ve resmi olaylardan oluşuyor hayatım. Ayakkabı giyince bir şeyler taşıyor gibi hissediyorum.”

Acun Ilıcalı’dan şaşırtan itiraf: 20 yıldır montum yoktu

“HAYATIMI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN SİYAH TİŞÖRT GİYİYORUM”

Daha önce katıldığı bir programda giyim tarzı hakkında konuşan ünlü televizyoncu, neden hep siyah tişört giydiğini ise şu sözlerle anlatmıştı:

“Her gün Survivor'da ekranda olunca tişört değiştire değiştire muhabbet 'bunu giydin, bu olmaz' şeklinde dönmeye başladı. Ben de ‘her gün niye aynı tişörtü giymiyorum’ diye düşündüm. Hem Survivor çekimlerinde devamlılık tutmuş olur. Hayatımı kolaylaştırmak için siyah tişört giymeye karar verdim. Ara ara yakalı siyah tişörtler giydiğim oluyor. Tekstil sektöründe olan sevdiğim bir arkadaşım var o bana 'sana tişört göndermek istiyorum' dedi. Ben de 500 tane gönder dedim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nasuh kar. ÖZKAR oyuncak 28 Ağustos 2023 20:22

Acun bey selamlar. İyiki varsınız

Sonraki Haber Yükleniyor...