Acun Ilıcalı’dan yeni yatırım: Şimdi de fabrikatör oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı’dan yeni yatırım: Şimdi de fabrikatör oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Televizyon dünyasının başarılı ismi Acun Ilıcalı, bu sefer farklı bir yatırım yaptı. Memleketi Erzurum’da yeni bir fabrika kuran Ilıcalı, 500 kişiye istihdam sağladı.

TV8, TV8,5 ve Exxen'in sahibi olan Acun Ilıcalı, yeni bir alana yatırım yaptı. Sunuculuktan başlayan ve medya patronluğuna uzanan kariyeri örnek gösterilen isim, memleketi Erzurum’a fabrika kurdu.

Yıllardır yaptığı içerikler ve programlarla adından söz ettiren Ilıcalı, medya patronluğunun yanı sıra satın aldığı iki futbol takımıyla gündemi sarsmıştı. Ünlü televizyoncu medya işlerinin yanı sıra, önce 2021 yılında İngiliz futbol kulübü olan Hull City’ ardından İrlandalı futbol kulübü Shelbourne FC’ı satın almıştı.

TERLİK FABRİKASININ ORTAĞI OLDU

Girişimlerine hız kesmeden devam eden iş insanı ve başarılı televizyoncu son olarak memleketi Erzurum’da bir terlik fabrikasının ortağı oldu. Aziziye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde Acun Ilıcalı ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan fabrika, dün hizmete açıldı. Erzurum'da, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle iş insanları tarafından yapımı tamamlanan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikası üretime başladı.

Acun Ilıcalı’dan yeni yatırım: Şimdi de fabrikatör oldu

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; törene katılım gösteren isimler arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu da vardı. Tarıkdaroğlu, Erzurum'un tarihi İpek Yolu üzerinde yer alması dolayısıyla geçmişinin çok köklü ve etkileyici olduğunu dile getirdi. 

Acun Ilıcalı’dan yeni yatırım: Şimdi de fabrikatör oldu

Açılışa katılan Ilıcalı, Erzurum'a yakın zamanda yeni bir yatırım yapacaklarının müjdesini vererek “Erzurum’da başkanımızın destekleriyle inşallah yine güzel şeyler bizi bekliyor olacak. Devletini seven insanlar vatandaşımızın daha rahat yaşam sürmesine katkı veriyorlar. Devletimizin desteği bizim için o kadar önemli ki hiçbir iş tıkanmıyor, herkes iyi niyetli. Biz de hevesimizi kaybetmeden güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’dan yeni yatırım: Şimdi de fabrikatör oldu

Açılış konuşmalarının ardından katılımcılar kurdele keserek fabrikadaki terlik üretim alanlarını gezdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...