Afra Saraçoğlu paraya para demiyor! Yeni anlaşmasının ücreti dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Afra Saraçoğlu paraya para demiyor! Yeni anlaşmasının ücreti dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yalı Çapkını dizisinde ‘Seyran’ karakterini üstlenen Afra Saraçoğlu, reklam yüzü olduğu bir marka için kamera karşısına geçecek. Ünlü oyuncunun bu yeni reklam anlaşması için alacağı ücret ise dudak uçuklatan cinsten.

Mert Ramazan Demir ile Yalı Çapkını’nda başrol oynayan Afra Saraçoğlu’yu yeni bir anlaşmaya imza attı. Bir şampuan markasıyla el sıkışan oyuncunun kampanya için alacağı ücret hayrete düşürdü.

20 MİLYON TL’LİK REKLAM

Oyunculuktaki performasıyla adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, reklamcıların da gözdesi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ünlü oyuncu, yüzü olduğu giyim markasının ardından dev bir anlaşmaya daha imza attı. Doğal güzelliğiyle beğeni toplayan Saraçoğlu ünlü bakım ve güzellik markası Elidor’un yüzü oldu. Başarılı oyuncunun kampanya için 20 milyon TL'ye imza attığı iddia edildi.

Afra Saraçoğlu paraya para demiyor! Yeni anlaşmasının ücreti dudak uçuklattı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Afra Saraçoğlu’nun sosyal medya kazancı da ortaya çıkmıştı. Televizyonların, dergi çekimlerinin talkshowların en çok aranan ismi Saraçoğlu, paylaşım başına 250 bin TL alıyor. Ünlü oyuncunun Instagram’da 8,6 milyon takipçisi bulunuyor.

Öte yandan Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını’nda rol alan Afra Saraçoğlu, bölüm başına 500 bin TL kazanıyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...