'AHBAP eğlencede' sözlerine Haluk Levent'ten sitem: Ne olur uğraşmayın

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Deprem bölgesinde vatandaşlara destek olan dernekler arasında bulunan AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından sitemde bulundu. Sosyal medyada 'AHBAP eğlencede' şeklinde lanse edilen paylaşıma ilişkin açıklama yapan Levent, "Ne olur yapmayın bırakın çalışsınlar." dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan iki büyük depremin ardından Türkiye yaralarınıs armaya çalışıyor. Bu kapsamda afet bölgesinde devlet kurum ve kuruluşlarının yanı sıra STK'lar da vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Deprem bölgesinde en faal çalışan derneklerden biri olan dernek AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından sitemde bulundu. Levent, "AHBAP’lar eğlencede" adı altında servis edilen paylaşımlara tepki gösterdi.

"PROVAYI AHBAPLAR EĞLENCE'DE DİYE GÖSTERMEK AYIP"

Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AHBAP ekibinin iki tane videosunu yayınladı. Levent, "Depremzede çocukları biraz olsun mutlu etmek için prova yapıyorlardı oysa. Prova yapılan 1. videoyu 'Ahbaplar eğlencede' diye göstermek ayıp" dedi.

'AHBAP eğlencede' sözlerine Haluk Levent'ten sitem: Ne olur uğraşmayın

Bir sonraki videoda depremzede çocuklar ile AHBAP ekibini paylaşan ünlü şarkıcı açıklamasında "2. videoda her şey ortada. Ne olur uğraşmayın bırakın çalışasınlar" cümlelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mesut 26 Şubat 2023 00:15

Bir İsrailli komutan ı yücelttik O kişi ülkesine döndü Bu adamlar halen daha deprem bölgesinde Ya kendi evladına sahip çıkar bu ülke halkı yada Sahip çıkmayan kim olur ise Olsun İngiliz uşağı dır Ahbap bu ülkenin değeri dir Deniz feneri gibi Ensar gibi Kızılay gibi afat gibi Bakın dışarıdan gelen yardım ekipleri hepsi gitti ama onlar orada

Sonraki Haber Yükleniyor...