Ailesiyle kaza geçiren Sümer Ezgü korkunç anları anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ailesiyle kaza geçiren Sümer Ezgü korkunç anları anlattı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, eşi ve iki çocuğuyla kaza geçirdi. Hem otomobili hem de karavanı devrilen Ezgü, kaza anlarını anlattı.

Sümer Ezgü ve ailesi dün Antalya’da feci bir kaza geçirdi. Ezgü’nün kullandığı otomobil rampada kuvvetli rüzgarın da etkisiyle refüje çarptı. Savrulan otomobil ve ona bağlı çekme karavan yola devrildi. 

Şiddetli rüzgarın etkisi ile kontrolü kaybettiğini ifade eden ünlü sanatçı, “Oğlum Berlin'de konservatuarı kazanmıştı. Oğlumu bırakmak için Almanya'ya gidiyorduk. Yokuş aşağı inerken fazla hızlı değildim ama rüzgar bizi savurdu. Refüje çarparak devrildik. Eşim ve iki çocuğum da yanımdaydı” dedi.

Ailesiyle kaza geçiren Sümer Ezgü korkunç anları anlattı

“YAN YATTIK VE SÜRÜKLENDİK”

Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan Sümer Ezgü, sosyal medya hesabından çektiği video ile yaşadıklarını anlattı, arayan soran herkese şu sözlerle teşekkür etti:

Arkadaşlar geçirdiğimiz kaza ile ilgili sürekli arayanlar var. Hepinize tek tek cevap veremiyorum. Bizde bir şey yok. Karavanla giderken yokuş aşağı indiğimiz esnada hız kazandı. Çekme karavanı kurtarmak mümkün olmadı. Sağa sola yalpalayarak refüje vurarak bizi devirdi. Yan yattık ve sürüklendik. İyiyiz bir sorun yok, ilginize teşekkür ederim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...