Akasya Durağı’nda Osman Ağa’nın kızı Dilek değişimiyle şaşırttı
Bir dönem Akasya Durağı’nda Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Sönmez, değişimiyle çok konuşuldu.
Ekranlarda reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde rol alan Pelin Sönmez, uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Sönmez, son paylaşımlarıyla gündeme geldi.
Akasya Durağı’nda Dilek karakteri ile dizide babası Osman Ağa’yı sürekli kızdıran Pelin Sönmez, evlenmek isteyen genç bir kızı canlandırıyordu.
Dizide aynı zamanda Obayana’nın büyük aşkını canlandıran Pelin Sönmez, 2018 yılında evlenmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı.
Bir dönem şarkıcı Murat Dalkılıç ile birlikteliğiyle çok konuşulan isim, 2014 yılında Cengiz Çelik ile evlendi. Çift, 2016 yılında boşandı.
Sönmez, ikinci evliliğini ise Cem Candar ile yaptı. Ancak bu mutluluğu da çok uzun sürmedi.
1988 doğumlu Pelin Sönmez, evlendikten sonra oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini sonlandırdı.
Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat süren ünlü ismin son hali ortaya çıktı.
Takipçileri Akasya Durağı’nda rol aldığı karaktere gönderme yaparak, Sönmez’in paylaştığı son fotoğrafın altına “Baya değişmişsin kız Dilek” , “Kız Dilek utanmıyor musun Osman babanı kandırıp Roma’ya gitmeye” şeklinde esprili yorumlar yaptı.
